Allt som har en dålig början har inte ett dåligt slut

Den här veckan har varit bra, det har gått snabbt och om det ska fortsätta såhär så är jag i thailand fortare än kvickt. Dansen kom igång den här veckan och jag hade sjuk träningsvärk i några dagar. Jag bävar lite inför kommande veckas träningsvärk då det sätter igång på riktigt med dans. Appropå dans så har jag köpt nya balettskor som är jättefina. De är rosa med delad sula i skinn =) Mina gamla svarta ska jag kasera. Jag har också betalt den sista dansfakturan. Två var gratis, tre betalade mamma och en var rabatt på så det blev inte så dyrt för mig.

Jag har samlat en massa vuxenpoäng den här veckan. Jag och lilla Fny pratade om att flytta hemifrån, giftemål, bebisar och jobb. Dessutom har jag öppnat ett sparkonto och fört över mina första besparingar. Detta i samma veva som jag betalade min dansfaktura. Jag har också kollat på lägenheter och drömt mig bort lite :) Och porslin och glas har jag med kikat på. Dom här fina ska jag nog önska mig nästa födelsedag.




Förutom allt detta vuxna så har jag också funderat en massa på en tatuering som jag vill skaffa. Jag vet nog vad och vart och jag har pratat med en tatuerare som ska rita upp någontig åt mig. Jag hoppas att det blir som jag har tänkt mig.

Idag fick jag en kreativ våg över mig och jag började skissa upp en grej jag skulle måla men sen så hittade jag inte mina färger så det sket sig! Damn!

Den här veckan började med något hemskt. En person som jag tyckte väldigt mycket om finns inte längre bland oss. Han var ganska gammal men inte väldigt men hans kropp orkade inte mer och gav upp. Saknad.

Jag har träffat en mycket trevlig person som jag hoppas få träffa många fler gånger i mitt liv. Jag har också avslöjat den här personens existens för en annan person. Om det var ett misstag eller inte återstår att se...

Min älskling är nog den tröttaste och buttraste personen jag känner men jag älskar honom ändå och nu ska jag gå och ge han en stor kram.

Imorgon är jag ledig! Yay!

Höst

Det märks att sommaren är slut nu, himlen är mörkt blå och jag kan se stjärnor på den.


Addicted

Jag har ett beroende, jag är helt fast! Det finns inget jag kan göra åt saken. Det stör mitt sociala liv, min träning, mina matvanor och min sömn. Det är allt jag tänker på och jag kan inte vänta tills nästa gång. Jag göder mitt broende flera gånger om dan och ofta flera gånger i rad, jag till och med drömmer om det. Gissa vad!



Oh så härligt! =)

Yes äntligen!

När jag fick gå från jobbet idag så skrek jag: Jag är fri! För just så kändes det då, jag är trött men glad ändå, ska strax krypa ner i min säng och njuta av ett avsnitt eller två av sex and the city innan jag somnar. Mina fötter är svullna och ömmar efter åtta timmars spring på donken i de obekväma jobbskorna och jag är i stort behov av en massa skönhetssömn så sängen ser väldigt lockande ut härifrån. Eftersom att jag ska jobba 17-02 imorgon också så lär jag ju sova bort hela dan...men sånt är livet. Det ger pengar i alla fall. Jag har appropå jobbet äntligen fått tag i chefen som lägger scheman så nu har jag fixat mina hösttider :) Jippi!

Nu är det bekräftat, jag kommer att ta sex dansklasser i veckan utöver de fem som är i skolan. I år ska jag verkligen satsa gärnet! Yeah!

För att kunna satsa måste man vara noga med sömnen så god natt!


För segt

Sitter och ska strax åka till jobbet, jobbar 17-02 idag och imorgon vilket inte alls känns lockande men har en flicka något val? Money is needed men det känns segt. Det är inte meningen att man ska gå upp halv sju på morgonen och lägga sig tre på natten.

Något kul dock är att jag ska dansa sex gånger i veckan förutom skolan! Yay!



Så här ska jag dansa!

Första dagen på andra året för tredje gången...

Det är faktiskt sant, idag var tredje gången jag började tvåan på gymnasiet. Förr vissa går det långsamt :) Visserligen har jag aldrig gått klart tvåan men ändå. Det var enormt roligt att få se alla igen, jag var som ett barn på julafton när vi satt där i aulan. Våra lärare är extremt coola. Musiklärarna har ett band som spelade och de är sjukt duktiga och det gör det så himmla mycket roligare med första dagen i skolan efter en lång och mysig sommar.

Trots att sommaren har gått fort och att det känns som att jag mest har jobbat så är jag ändå så himmla glad för att jag har så mycket att se fram emot. Först så kommer en termin med massor av dans och om mindre än fyra månader så åker vi till Thailand! Jag är taggad!

Något annat som är roligt är att jag håller på att kollaigenom hela Sex and the city boxen avsnitt för avsnitt. Jag njuter av varenda sekund men jag är inte lika säker på att älslingen njutit fullt lika mycket, haha. Men det är väl det som relationer handlar om, uppoffringar. Jag brukar ju faktiskt gå med på att kolla på discovery channel med honom ibland :)



Fyra vackra kvinnor från en riktigt bra "tjejfilm"

Min allra bästaste tokigaste mysigaste roligaste bästis



Efter en mycket flummig kväll med fika, middag, vilsegång i stan, råttjakt, drinkar och modemagasin.

Sommarmat!


Så här såg förberedelserna inför vår kräftskiva ut, mums!










Så viktigt så svårt


Regnet det bara öser ner

Regn, regn, regn. Det har bara öst ner hela natten och nu är det bara grå himmel. Ganska kallt. Är det officiellt nu? Är sommaren slut? Sakta men säkert lägger sig höstmörkret och kylan över Sverige, alla människor som nyss var så glada och trevliga drar in sig i sina små kokonger igen och kommer inte ut förrän i maj nästa år, då solen lockar fram dem. JAg hoppas verkligen att det inte är än, en liten skvätt sommar till kan vi väl få? Med lite värme och sol. En sista suck av sommar innan det gråa och mörka tar över totalt.

Om inte det blir någon mer sol för oss innan vintern så får man skapa sina egna ljusa stunder. Jag ska in till stan senare idag och träffa min underbara vän Fanny för en fika vid odenplan. Fram till dess ska jag nog mysa lite med min tjuriga pojkvän så att han blir lite gladare :)

Bilderna som jag lovade från kräftskivan kommer men kameran ligger hemma och skräpar så det får bli ikväll eller imorgon. Men de kommer...

Tills dess får ni nöja er med en mysig fikabild


Livet leker

Sitter här med nylackade naglar, festfinmakeup och kjol på för idag ska vi ha kräftskiva! Förberedelserna började redan igår och mamma och jag har bakat smörgåstårtor, vanliga tårtor, paj och bröd. Det blir kräftor, ost, kex, dricka och godis. Mums! Det är bara att erkänna att ni blir avundsjuka :) Det känns som ett bra sätt att avsluta somaren med en kräftskiva innan skola och jobb drar igång igen i nästa vecka.



I morse så tvingade jag med Felix på en runda runt sjön, ungefär 6,5 kilometer, han höll på att dö. Det var skitjobbigt för jag kunde inte höra mig själv andas eller mina steg för Felix flåsade så högt. Snacka om total meltdown på honom över sommaren. Men det var ju kul att se att man själv klarar mer. Vi avslutade rundan att ruscha i alla backar och det var väldigt jämnt trots att Felix har fördelen att ha väldigt långa ben. Det var hursomhelst väldigt roligt och jag känner att nu kan jag helt klart njuta av att äta en massa god mat ikväll.

Foton från kräftskivan får ni s en annan dag. Nu kommer gästerna om sex minuter så jag måste gå.

Grönan för hela slanten

Idag (eller enligt fröken ur igår) har jag varit på Gröna Lund! Det var länge sedan jag var där så det var roligt. Det bästa var flygande mattan och lilla fritt fall för vi skrattade så att vi skrek allihopa :D Det var jag, tre vänner och lillebror som var där, jag kunde inte haft trevligare sällskap. Det var fint väder också, bara en snabb störtskur men annars sol och ganska varmt. Jag är helnöjd.

Det märks att skolan snart kommer att dra igång. Man har lite fjärliar i magen precis som när man var liten. Inte för att det känns särskilt nervöst eller så men mest bara för att det alltid är lite spännande med en ny termin i skolan. Det märks också att sommaren börjar ta slut, det börjar bli kyligt på kvällarna, det är mörkt, jag har börjat kolla på tv på kvällarna och bloggen drar igång igen. Snart börjar dansen också :) Men än så länge känns det inte deppigt. Jag är fortfarande sommarblond i håret, det är fortfarande varmt på dagarna, skolan börjar inte förrän nästa vecka och jag har en Thailandssemester att se fram emot i jul.


Sommaruppehåll på bloggen

Sommaruppehåll

Nu när det är sommar så solar, badar, seglar och njuter jag av all värme så därför blir det inget bloggande. Ses igen till hösten! Love L