vadå uppdatera?!

Okej även jag inser att om man vill at någon ska läsa ens blogg så måste man faktiskt skriva någonting men det har inte riktigt blivit av. Jag har jobbat och haft mig. Uppdatering av senaste veckan:

Följt med flod när han tatuerade sig
Dansaudition
jobb
plugg
mer jobb
Dissat Bruce å Danni för ingenting (skulle skrivit uppsats...)
Lekt med kattungar
Varit med älsklingen
Firat lilla Fny
Dansat

Sen kan jag inte komma på någe mer just nu iaf. Syster var här i helgen men jag hann bara träffa henne för en kram när hon skulle gå så det va ju lite tråkigt. Flod har världens sötaste kattungar (näst efter de vi hade såklart) och pappa kanske ska köpa en. Lilla Fny fyllde 19 i helgen och hon fick blommor, böcker och stulna muffins hihi... hon hade också fått fina drinkglas som vi ska blanda rosa drinkar i nån gång :)

Idag har jag varit nyttig som dansat, haft styrka och stretch samt gått nästan 6,5 kilometer med mamsen. :) Hejja mej!!!

Nu ska jag se till att få lite skönhetssömn så att jag både blir nyttig och snygg :)

Ett tips om man vill bli på bra humör är att ladda ner en massa låtar som man brukade lyssna på när man var liten typ spice girls eller backstreet boys eller nåt annat kul nostalgiskt för man blir jätteglad :) Elma hade med sig en backstreet boys skiva idag som vi lyssnade på och jag fick värsta sommarfeeling av den :)

(skulle funnits en bild här som skulle representera sommar men min dator är seeeeeg så det sket sig)


African stile

Idag har jag dansat afrikansk dans i nästan två timmar, det går snabbt och är sjukt konditionskrävande. Vi ska dansa det på vår föreställning nästa vecka och även lite streetdance och modern dans. Vi ska dansa för hela skolan och förhoppningsvis går det bra.

Idag hände tuffaste grejen i skolan idag. Nikolina har spanat på en kille i ett halvår kanske, han går ut nästa fredag så vi sa åt henne att det var sista chansen "to make a move". Så då gjorde hon det! Hon gick fram till honom mitt i matsalen och gav honom sitt nummer! Så himmla modigt gjort, jag är helt klart imponerad. Tänk om flera vågade göra sådana saker, vad mycket roligare det skulle vara då :)

Nu sitter jag och kollar på unga mödrar och där är ett par som har en unge på snart ett år och som inte använder något preventivmedel alls så nu kanske hon är gravid igen. Hur dum får man vara egentligen? De vill ju inte nes ha ett barn till, i alla fall inte nu. Har de inte lärt sig något om blommor och bin kan man ju undra?



Här kommer en låt som gör mig på bra humör :)

Mys



Jag tycker att den här låten är jättemysig och den här random snubben gör en version som är helmysig.

Nu var det länge sen

Nu har jag precis kommit hem från Felix och jobbet. Jag och Felix åkte till berga efter middagen hos min bror. Middagen var jättemysig, de hade lagat en massa god mat och vi pratade och hade det trevligt hela kvällen.

Daniel yeahDaniel och Marie var på bra humör :)

Efter det så åkte vi som sagt til berga och innan vi åkte hem till Felix så skulle vi hämta hans mamma som var hos några vänner. När vi kom dit så blev vi inbjudna och de bjöd på dricka och så spelade vi spel. Vi spelade Stockholmsspelet och det är extremt svårt. Det finns sjukt mycket svåra och konstiga saker som man kan veta om stockholm.  Henrik och Anton gnabbades som ett gammalt gift par trots att de inte varit ihop så himla länge. De hade en galen papegoja och en massa missbildade guldfiskar också. Det finns många fula djur kan man bara konstatera.

Felix o AntonFelix och Anton klurar på svåra frågor...

Idag har jag och Felix varit ute och gått med Felix mamma och pratat en massa om skilsmässan. Det kändes bra att få veta hur hon tänker om allting och så även fast det är ett till och från väldigt jobbigt ämne att prata om. Men det känns i alla fall som att det kan blir bra tillslut när det får ordning på allting, med boende och så.


Nu ska jag kolla klart på CSI och sen ska jag sova. Förresten så har jag kommit på hur man gör med youtubegrejerna nu tror jag :)


KRAM


Dansa dansa dansa!

Idag har jag haft min sista Sway-show, det gick bra förutom att jag och en annan tjej krockade men det var ingen som såg, i alla fall inte de som jag frågade. Här kommer några bilder från showen:
image43
Jag och min kompis Bea innan showen.
Dans 1
Dans 2
Dans 3
557323-47
Min underbart duktiga danslärare Sacha!

Nu är dansterminen på Sway slut vilket känns rätt sorgligt men i höst så fortsätter det såklart. Och snart är det inte heller mycket kvar av skolterminen. Jag tror att det är sommarlov om cirka tre veckor och omman tittar ut genom fönstret så skulle det lika gärna kunna vara höstlovet som närmar sig. Regn regn regn... Men det blir nog bättre snart, jag är optimistisk.

Nu ska jag ta och leta reta på min pojkvän som tycks ha gått vilse någon stans. Sedan ska jag sätta på mig lite snygga kläder (för att kunna matcha med min brorsas alltid så snygga flickvän), sminka mig lite lagom och sen ska jag på middag till min bror och hans flickvän. Efter det så bär det av till berga och Felix familj (som jag faktiskt inte träffat sen innan de berättade om skilsmässan *skäms*) och det ska väl bli trevlig hoppas jag.

PUSS

HJÄLP!

Kan någon vara så snäll och berätta för mig hur det kommer sig att det inte går att lägga in en videolänk från youtube på min blogg? Jag har så många bra videor jag vill tipsa om! Snälla!
KRam

Fixat å trixat å god natt

Nu har min älskling hjälp mig att fixa och trixa lite med min blogg så att den blev lite finare och skönare att titta på. Jag är medveten om att den blev kanske lite för söt men jag kan vara en söt flicka också så det får duga bra så länge. =)

Felix klurar

Felix klurar...

Kladdkaka fast ändå inte...

image37
image38
image39

Det här är min kaka och den kanske ser god ut men låt er inte luras för det var den inte... :( Jag måste ha gjort någe fel för den blev alldeles ihopsjunken och kladdig plus att chokladbitarna var så stora så att de sjönk ner till botten och blev klet. Usch!
Fast mamma tyckte den var god i alla fall...kanske skulle den vara god med lite glass till. Då blir det som Ben & Jerrys med Cookie Dough och det är ju gott. Måste prova!

Puss

Bikini

image36

Tänk om man hade den kroppen...

Yes I made it! Och sen kom Bruce...

Jag är klar med min uppsats!!! Hur bra är inte jag på en skala? :) Å när jag satt där å klurade på min uppsats så ringde bruce å ville träffas så han tog första bästa buss och åkte hem till mig.

Bruce

Bruce ser ut som en kanin :)

Bruce och jag pratade om en massa saker från nyårsafton till gulare gula i ägg haha men till slut kom vi in på ämnet sommaren 2008 och vår kommande tågluff. Förhoppningsvis så kommer vi iväg runt den 20 juli och är hemma runt den 10 augusti. Vi har kikat på lite rutter och en karta kommer här:

Vår karta

Fin va?

Sen försökte Bruce kittla mig men han var världens osmidigaste och ramlade omkull istället...
Bruce skäms

Bruce skämdes efter fallet.

Det var inte bara jag som lekta med kameran. Bruce lyckades stjäla en bild på mig också och så här såg jag ut idag:

Jag

Imorgon så ska jag ha dansshow och vi ska vara helt guldiga men jag lägger upp bilder så ni får se. Jag hoppas verkligen att det går bra, men jag tror att jag kan koreografin så det ska inte vara några problem :)

Puss

:)

Oh förlåt jag ska plugga,snart...men jag var bara tvungen att skriva hur glad jag blir när ni kommenterar min blogg.
You made my day :)
Nu ska jag plugga...kanske...hihi

image31

Riktigtså trött är jag dock inte :)

Trevlig kväll följd av tung morgon

Igår var min älskling här, han hade sovmorgon idag och jag har inga lektioner idag så han stannade här inatt också. Det var lika mysigt som alltid och med min nya bredare säng så var det inte det minsta trångt heller :)

Nu sitter jag däremot med en uppsats att skriva och jag vet inte vart jag ska börja, usch! Den ska skrivar om Bob Fosse som var en berömd koreograf. Egentligen gillar jag ju att skriva men all information är på engelska och alla artiklar skriver olka saker så jag blir ganska förvirrad... :S

image30

Bob Fosse

Jag ber om ursäkt för de stavfel som smyger sig in i mina inlägg men det beror på att mitt tangentbord inte är som det borde vara om man säger så. Funkar dåligt liksom.

Nu ska jag plugga, rapporterar sen om hur det går.

Pussen

Nej! Usch! Och fy!

Jag läste idag i Metro att någon professor har föreslagit att korta ner sommarlovet till bara fem veckor och han får tydligen stöd från politiker också. Hur dum får man vara egentligen? Min fråga blir då hur många elever man faktiskt har pratat med innan man kom fram till att det är en bra idé. Jag känner i alla fall ingen som skulle bli gladare av kortare sommarlov och de av mina vänner som tar studenten i år verkar veta vad de vill göra nu så jag kan inte förstå varför det skulle vara bra att ta studenten ett år tidigare.

Det finns många konstiga människor där ute med många konstiga tankar och ideér men jag undrar varför det alltid är de med de knäppaste ideérna som blir politiker och professorer?

image29

Thomas Lindh (Bild från metro.se) som tagit fram förslaget.

Ta det lugnt allihopa

Som svar på de kommentarer jag fått gällande mina bilder på smala/tjocka personer så är det självklart inte något jag strävar efter själv. De är bara motsatser till varandra och hon på den första bilden (den smala) har snygga trosor.

Alla som känner mig vet att jag är en godisgris och inte har den självbehärskning som behövs för att inte äta :)

image28

TJOCK

Tjockisar

Tänk om man hade den kroppen...

Balett, bad och Grey's Anatomy

Idag hade jag sovmorgon, trodde jag, men så var inte fallet. När jag kom till skolan så skulle jag tydligen ha haft matte på morgonen men det stod inte på schoolsoft så det missade jag. Sen fick jag frånvaro på en lektion som jag faktiskt var på vilket var lite konstigt då jag faktiskt pratade med läraren flera gånger. Hmmm...

På lunchen så kunde vi spana på den snygga-fula killen som Nicko gillar (han är INTE snygg haha). Vi har inte sett honom på en vecka men idag så var han där. Men Nicko vågar ändå inte ens kolla på snubben så det lär ju inte hända något där i första taget :)

Baletten gick faktiskt ovanligt bra, det känns som att jag börjar få koll på kroppen och på musklerna. Stel var dock ledordet under stretchingen haha. Jag tror att stretching får bli min hemläxa över det stundande sommarlovet :)

Från lunch fram till kvällen så öste regnet ner och på hemvägen blev jag ordentligt blöt och kall. Därför var det väldigt skönt att komma hem och tappa upp ett varmt bad, på med en ansiktsmask, en hårinpackning, raka benen, peeling, smörja in mig med lotion och hoppa i favorittröjan som egentligen inte är min :)

Nu sitter jag och kollar på Grey's som råkar vara en av mina favoritserier på TV just nu, så jag ska kolla vidare. Puss

En helt vanlig dag, eller?

                          

Så här ser det ut när jag tar mig till skolan på mornarna. Först bussen till danderyd och sen tunnelbana till gamla stan. Bussen var lite sen och jag fick vänta men vad gör det när det är sol? :)

Räkchips

När jag kom till Gullmarsplan så vandrade jag in på mataffären och då hittade jag sötaste chipspåsen med skummaste chipsen så jag var bara tvungen att fota. :)

       

Jag insåg också att det finns ett 7-eleven och två Pressbyron vid gullmars, är det bara jag som känner att det kanske är lite onödigt?

konst(igt)?

Jag fann konst(iga saker) också... kan nån förklara vad det ska föreställa?!?!?!



Sen bar det av med tvären till Frysen!

Frysen!

Elmiz

Å där träffade jag världens sötaste Elma :)

Jennifer 1

Det var inte bara Elma som ville vara med på bild...

Jennifer 2

...

Jennifer 3

...

Jennifer 4

Jennifer och Lollo såklart.

Thomas

Sen droppade Thomas in och alla lärare var samlade, lektionen på skolgården kunde börja!

Nicko

Nicko posar :) Yeah!

Lunch

Efter dansen var det dags för lunch, lite trötta var vi nog allihopa.

Posé

Elma posar som vanligt framför kameran :)

Sångstund i korridoren

Innan sista lektionen höll Daniella i en sångstund som började med julmusik och slutade med Disneyklassiker :)

Elin

På vägen hem stötte jag ihop med Elin och lyckades ta det här vackra fotot ;) Men pratstunden blev kort då jag fortsatte min färd hem för att byta om och sticka till jobbet.

Jobbet var lagom stressigt och det började en ny tjej där idag som var jättegullig och trevlig att jobba med. Jag måste förresten komma ihåg att maila Fredrik om jobb i sommar så att jag kan dra ut på vår planerade tågluff i juli-augusti.

Kom hem efter jobbet och fick en massa god mat och ett telefonsamtal med älsklingen, han ska få göra lumpen verkar det som, yay!

Nu är klockan en massa ocj jag ska sova. Måste gå upp så att jag hinner med lite Desperate Housewives imorn innan skolan, var ju tvungen att spela in eftersom att jag jobbade. Suck.

Massa pussar<3

Mitt i frukosten

Sitter och äter frukost, börjar som sagt inte förrän elva idag så jag behöver inte åka förrän om hela 40 minuter. När jag har sovmorgon så är det bästa jag vet att vakna och inse att ingen är hemma. Så att man kan ta det lugnt utan tjat från mamma och äta frukost framför TV:n i lugn och ro. Men idag så vaknade jag av konstiga ljud från vardagsrummet och när jag kom ut ur mitt rum insåg jag att både Roger och Erik var hemma! Suck säger jag bara, där rök min egna stund liksom.

Jag ska jobba ikväll mellan fem och tio. Hoppas det är mycket folk så att tiden går snabbt, annars orkar jag inte med att jobba.

När jag kommer till skolan idag så väntar dans på skolgården om jag inte misstar mig, vi får väl se hur det går. Kanske blir det blod, svett och tårar på riktigt idag. Vi kanske ramlar och skrapar upp knäna allihopa. Min skolgård består praktiskt taget bara av asfalt så det kan göra ont om man ramlar.

Nu ska jag äta upp min frukost försjunken i min nya Cosmo som jag fick igår. Puss på er!557323-4
(Visserligen förra månadens Cosmo men men...)

Blod, Svett och Tårar

Efter den misslyckade blodgivningen så var jag på väg igen. In på Clas Ohlson för att handla gulsglitterspray inför showen i helgen, Classe har ju allt :) , sen tog jag bussen till Fny och jag kom fram till att det tar nästan fem gånger så lång tid att ta sig hem till henne från Täby C än det tar hem till mig. Hur orkar hon????

Pratade med älsklingen på telefon och nu är det inte säkert att han ska få göra lumpen alls, han kanske får rycka in i augusti nästa år men vi får väl se. Jag skulle ha träffat honom ikväll men med tanke på omständigheterna hemma hos honom så bestämde vi att han ska vara hemma ikväll.

Från Fny till dansrep på Sway inför showen på lördag. Sacha ändrade såklart på dansen men jag börjar vänja mig vid ändringar i sista stund så det är lugnt. Det jobbiga var inte ändringarna, det jobbiga är värmen och bristen på luftkonditionering i våra danssalar men men jag överlever :)

Läste söta Thildas blogg och där hittade jag en bild från gårdagens show med mig med på :) . Hur söta var vi inte haha

Imorgon har jag sovmorgon och jag hinner sova ut i min nya, sköna, breda säng som jag köpte i helgen. zZZZzzz....

Godnatt alla söta <3

BLOODY MARY

Idag hade jag en helt värdelös dag i skolan kan man säga. Jag kom dit vid nio och så skulle vi ha basgruppsmöte men eftersom att jag redan har läst matte A så hade jag ingenting att göra så jag skissade på lite blommor så länge. Lektionen efter så hade vi matte haha så då satt jag och förklarade för Nicko att 4 gånger 4 inte är 8. Det tog ett tag men jag tror att hon fattade till sist :) .
Efter matten så var det lunch, mums! Men sen så skulle jag egentligen gått på skrivartvåornas föreställning men jag valde att skita i den och gick för att kolla mitt järnvärde. Jag vill ju få lämna blod men så enkelt är det inte, jag hade för lågt järnvärde så hon bad mig att komma tillbaks om ett år. Suck, jag som ville göra en god gärning.

Nu kommer mamma måste rusa

PUSS

Tänk om

Thinspiration
Tänk om man hade den kroppen...