En rolig dag


Idag har jag åkt buss hela dagen:


Med Hanna

Med Jennie

Med Isa

Med Elma

Och många flera

Det var kul

När jag kom hem så promenerade jag Med Marie en stund också. Det var trevligt som vanligt (:
Nu håller jag på med packningen inför imorgon.

Minnen



Minnen av ett varmt land, härliga människor, god mat och salta bad :)

Jag

Jag är singel
Iband själv
Aldrig ensam

Jag klättrar på väggarna
Eftersom att jag är sjuk
Och inte får träna

Jag har trasiga strumpor
Som jag borde slänga

Du vill mer
Än jag vill ge
Allt blev komplicerat
Jag hör inte av mig
Och inte du heller

Gaaaah!

Jag klättrar på väggarna här hemma!!! Är förkyld med hosta och ont i halsen men jag är inte trött så nu klättrar jag på väggarna för jag får inte träna. Är sugen på att springa men det är en dum idé. Dessutom har jag ont i ett knä så jag borde inte ens gå på en promenad. Suck!

Vart tog den vägen?

Det blir så konstigt när man jobbar natt. Hela helgen bara försvann eftersom att jag jobbade 16 timmar i lördags. Så jag kom hem vid sextiden i söndags morse, gick och la mig vid halv sju och vaknade strax före tre. Då var hela helgen borta. Sen fick jag avsluta helgen med att åka halvvägs till Norrtälje och bogsera hem mamma och roger som fått motorhaveri mitt på motorvägen. Då var jag inte hemma förräns vid 9 och då var det dags för middag, ett varmt bad och sen var det läggdags. Dock svårt att somna då mitt dygn var helt felvänt så jag somnade inte förräns vid tvåtiden på natten och sov riktigt dåligt.

Ikväll ska bli en tidig kväll eftersom att jag dragit på mig en förkylning som jag måste bli frisk ifrån innan jag ska iväg till Dalarna på onsdag kväll. Jag ska åka med mamma, Martin och Ulla på en fyradagars ritt på Islandshästar. Vi är 16 personer som ska flytta hästarna från ett ställe till ett annat. Det ska bli jättespännande och roligt. jag har fått låna ett par ridbyxor av Ulla eftersom att mina gamla var spårlöst försvunna, de är lite stora men funkar prima :)

Nu väntar jag på att Stina ska höra av sig för att vi kanske skulle ta en fika idag. Den som väntar på nåt gott...

 

...får en bild på mig och min nya snygga BH och ett flumfoto på mig och Fanny :)

Sällskapssjuk!

Idag har jag varit i Täby och köpt riktigt snygga underkläder :) Jag fick med mig Påntus som sällskap också så det var trevligt. Vi ses alldeles för sällan även fast vi har riktigt kul ihop.

När jag var i centrum fick jag syn på riktigt galet snygga skor på Zara. Jag vill ha! De var riktigt höga, svarta med remmar och nitar. Mums!

Sen satt jag hemma och hade tråkigt...


Efter middagen så städade jag och plockade fint på mitt rum. Sen kom Fanny och vi tog en riktigt lång och mysig promenad i mörkret :)

Cravings



Jag har såna galna cravings för dessa. De är ur Monkis höstkollektion och är galet nice. Tänk dessa med ett par sköna tights i ett härligt material....kan det bli bättre??? Och sen så vill jag ha en ljus, stor herrskjorta att matcha med mitt bruna läderbälte och mina nya, tajta, ljusa jeans. Snyggt!

Sommarlovets sista dag.

Nu är jag hemma igen. De här dagarna har jag bara tagit det lugnt och vilat upp mig det allra sista innan skolstarten. Det har varit riktigt skönt. Syndatt jag kom ur mitt nyttiga spår men det blir förhppningsvis inte svårt att ta upp igen nu när jag är hemma.

Imorgon börjar skolan och jag är taggad till tusen inför trean! Jag har ju börjat ettan två gånger och tvåan tre gånger så nu är det fan dags för mig att börja trean och gå klart gymnasiet. Ska bli så jävla skönt!

Ingarö

Ligger upp och ner på en brygga och tittar på tjärnorna hela natten, sitter vid vattnet och myser hela dagen. Trevliga människor, en kär far och en plats där man alltid känner sig hemma. Kan man få en bättre avslutning på sommaren?

Galen kväll

Igår var en galen kväll!

Nu ska jag till Ingarö och vila upp mig och umgås med trevliga människor tills skolan börjar igen :)

Livet leker...

...men just nu vill jag bara lägga mig ner och dö. Har sprungit min första 7 kilometers-runda för i år och i den här hettan med vätskebrist och slarv med maten så var det riktigt tungt. Jag kom i alla fall under 50 minuter vilket jag är helt nöjd med, med tanke på omständigheterna.

Igår jobbade jag ett 12,5 timmars pass på Cedergrenska Tornet. Det var roligt! Kom hem vid halv fem-tiden och då var det marsch in i duschen för man blir så jäkla svettig av att springa upp och ner i de där trapporna i tolv timmar. Dessutom lagrar teglet värme så det är minst 30 grader varmt överallt och på festen var de över 90 personer så ni kan bara tänka er hur varmt det var!

Ikväll är det fest! jag ska hem till min bror och hans sambo för att fira hennes födelsedag som var i måndags. Det ska bli jätteroligt :) Först ska vi grilla på gården om vädret tillåter och sen blir det party hela natten i lägenheten. Jag ska dessutom inviga en klänning som jag kom över till ett bra pris på MQ's rea häromveckan. Den är gul och somrig och fin, kanske får ni se en bild om ni har tur imorgon :D

Nu blir det dusch och lunch för min del.


Nya brön

Nu är bröden klara och provsmakade av mig. Det smakade valnöt och saftigt :) Gott gott! Dom är blå som sjösjuka smurfar men det är bara kul :D Vi får se om det finns något bröd kvar imorgon när jag vaknar :P Familjen kanske ätit upp allt om jag har otur. Jag får nog gömma bröden! Haha nää det ska nog gå bra ändå :)

Ursäkta svamlet (det är natt och jag är trött)

Fröken duktig

Idag har jag och mamma varit på IKEA utställningen på Liljevalchs. Det var roligt att se och läsa om IKEA genom åren, mycket kände man igen men en hel del var nytt för mig. Roligt roligt!
Sen åt jag och mamma en god lunch på Restaurang Stallet som ligger mellan Tekniska museét och Etnografiska museét. Jag åt en väldigt god grekisk sallad och mamma en fisk som också såg god ut.

När jag kom hem så var det dags att träffa svägerskan för en liten joggingtur. Vi sprang ca 4,5 km och gick dryga 2. Det tycker jag var väldigt bra jobbat och jag är stolt över Marie som kämpade på bättre än nånsin :)

Nu håller jag på att baka blåbär/valnötsbröd men det kommer antagligen ta hela natten för det ska jäsa typ tusen timmar men det är väl bara bra antar jag. Jag måste ändå sova länge imorgon eftersom att jag ska jobba sent och då måste jag vara pigg.

Om brödet blev bra eller ej får ni veta senare, nu ska jag gå och kolla till det så att det inte tar över hela köket som en jättestor amöba :D

Singel

Det känns konstigt att säga det men nu är det ju sant. Jag är singel.

Att vara singel är tydligen bra för det sociala livet. Sen jag och Felix gjorde slut har jag haft fullt upp med att träffa folk och göra grejer vilket har varit roligt. Jag har bland annat varit och kollat på fritidshus, haft två lunchdejter (med vänner), tränat med Marie, varit på stockholms kulturfestival och legat uppe hela natten och snackat med en gammal vän om allt mellan himmel och jord. Det sista ledde till att jag bara fick två timmars sömn och är därför helt slut nu (men ändå av någon anledning så har jag inte gått och lagt mig...) men det var det värt :)

Snart är det 2½ men och sen blir det läggdags. Imorgon ska jag och mamma till Liljevalchs och kolla på IKEA-utställningen, ska bli kul och intressant. Om det får ni veta mer imorgon :)

Grattis Marie

Idag var vi och firade Marie som fyllde år idag. Grattis till dig!
Samtidigt så åkte jag på två löprundor. Jag vet inte hur det gick till men helt plötsligt var jag inbokad både tisdag och torsdag, runt sjön och i ensta. Hmm... Ja det är väl bra antar jag :)

Derby

Igår jobbade jag tolv timmar på tornet, det var kul :) Men mina fötter var helt förstörda efteråt, mina stortåtippar var helt vita pga blodstopp eftersom att mina skor har blivit lite små av någon underlig anledning...

Idag är det fotbollsderby Djurgården - Hammarby, spännande! Eller jag vet väl inte om det blir så spännande men roligt ska det bli i alla fall :) Hejja Djurgården!


I mitt hjärta för evigt



I mitt hjärta finns alltid minnena av oss och den lyckligaste tiden i mitt liv. Tack för allt Du gav, allt jag fick och allt vi hade tillsammans. Önskar Dig bara gott och all lycka i världen för det är Du värd. Du är än vackrare på insidan än på utsidan och bättre människa har jag sällan träffat. Min största önskan är att få ha Dig som vän från och med nu och för evigt. Så många gånger har Du räddat mig från mörka stunder och tusen gånger fler tagit mig till nya höjder jag inte visste fanns. Dig evigt tacksam!

I mitt hjärta finns alltid Du, din Linda

Det första jag hörde

Påminner om oss så att det gör ont<3
http://open.spotify.com/track/10fJz5dd1agjkMJmUHdJfD
Bara du vet varför.


Alla sagor har ett slut...

...och så även våran. Tack för de bästa åren i mitt liv. Jag kommer alltid älska dig<3

Hemma

Nu har jag och älsklingen kommit hem från en vecka i Grekland. Felix är brun som en pepparkaka och jag blek som vanligt. Men lite fräknar har jag lyckats samla ihop, till och med några på knäna :) Nu saknar jag alla mina vänner!

Min syster med sambo är här och belägrar mitt rum med bebisprylar. Bebisen heter Elvira och är världens sötaste bebis! Hon är helcharmig och bara ler när hon är vaken, eller äter. Söt sötare sötast.