Söndag



Det har hänt något med min dator, den är så fruktansvärt seg. Men jag vet inte vad. Hjälp!

Idag har varit en riktigt mysig söndag. Adventspynt är framtaget, jag har ätit pepparkakor och druckit julmust, mamma fyller år så bror och Marie var här för fika och middag. Till efterrätt gjorde jag Chocolate Cheesecake som var awesome ;) Till middag fick vi lammstek som var helt underbart god! *mums*

Jag känner verkligen att jag vill komma igång med mitt skolprojekt nu. Vad det är exakt tänker jag inte avslöja än men konstnärligt/estetiskt är det i alla fall. Ni får se med tiden :)

Lördag



Ikväll blir en lugn kväll med film och mina stora kärlekar Ben & Jerry i väntan på att jag ska hämta upp min stora lillebror från en fest vid två-tiden. Vad gör man inte för att ens kära mamma ska slippa oroa sig för pojken?



Funderar på att jag skulle behöva en ny iPod och en ny mobiltelefon (definitionen på behöva kan ju ifrågasättas men i det här fallet så innebär det att de jag har är både slitna, repiga och uppfyller inte fullt ut de krav jag kan tänkas ställa på apparaterna i fråga). Har funderat ett tag på att köpa en iPod touch istället för den jag har då jag tycker att den verkar trevlig att handskas med men med tanke på att de senaste modellerna har i stort sett alla funktioner som en mobiltelefon har förutom just ring-funktionen så verkar det ju lite onödigt mycket.

Då jag dessutom faktiskt behöver (se definiton ovan) en ny mobiltelefon också tänkte jag att en iPhone kanske vore något? Den senaste modellen har alla de funktioner som man kan vänta sig av en mobil idag + en massa extrafunktioner bara för att det är kul. Men förutom det har den 32 GB minne som man kan fylla med musik = så mycket utrymme jag tänkt att jag skulle ha i min nästa iPod.

Detta är ju helt perfekt tänker jag och börjar kolla runt efter en iPhone 3G S 32GB men inser snart att det inte ska gå helt smärtfritt. Självklart så är den inte helt lätt att få tag på om man inte vill teckna ett abonemang som man låser sig vid i hur många månader som helst och om man lyckas hitta en olåst telefon så kostar den närmare 8000- 10 000 kronor (!).

Men men, det här ska absolut kluras lite på för det måste finnas något bra sätt att få tag på en sådan telefon kontant så att det inte slutar med att man betalat alldeles för mycket mer än vad man borde gjort bara för att man väljer att betala lite varje månad.



Här har ni skönheten :)

Jag är ett fan



Jag är ett stort fan av den här mannen som gör den underbara karaktären Dr. Gregory House i serien House. Det tycker jag är en serie som alla borde ha sett minst en gång. Underbar!

 


Complicated




Så mycket svårare än man nånsin kunde tro


400

Nu har jag äntligen fått tillbaka min dator som varit på lagning sen förra söndagen. Den bara tvärdog på kvällen, efter Elviras dop, och ville inte vakna mer men nu är det fixat och den fungerar prima :)

Det här är mitt 400:e inlägg här på den här bloggen råkade jag se när jag loggade in. 400 tankar som skrivits ner. Det är ganska många kan jag tycka.

Under veckan har jag varit i Göteborg och hälsat på min syster Sara, min systerdotter Elvira och min svåger (vilket fult ord!) Micke. Det har varit supermysigt och jag är jätteimponerad över hur stor Elvira blivit. Är det inte ganska coolt att man kan öka i kroppsmassa med 300% på 4 månader? Och så har hon lärt sig sitta också, stora tjejen!

Idag är en sån där grå dag när man bara längtar tillbaka till sommar, värme och lata dagar så nu tänkte jag bjuda på en bild från förra sommaren när jag, Fanny och bruce var ute och seglade. Det var några dagar med klarblå himmel, 30 C varmt och strålande solsken. Underbart!