IDAG SKA JAG BLI KNÄCKT - VILKET ÖDE!

Japp så är det. Klockan tre så har jag tid hos naprapaten som förhoppningsvis kan göra något åt mina höfter. Som det är nu så kan jag inte lyfta benet över 90 grader för då knakar och hoppar det i höften och hela ryggen. Då blir det inte lätt att dansa och försöka hålla placeringen inte.

Nu ska jag försöka skriva en uppsats om hur man med statens och riksbankens medel kan komma ur/dämpa en lågkonjunktur och vilka problem som finns med dessa medel. Sen ska det bära in till stan där jag ska köpa footundeez så att jag kan dansa barfota utan att slita sönder fötterna när jag snurrar :)


Så här ser de ut. Undersidan är i skin = man får fäste och kan snurra. Yay!

JAG VET EN VACKER FLICKA

Jag vet en vacker och begåvad flicka. Hon är vänlig och bryr sig om andra människor, även när hon själv har det svårt. Livet för henne är inte alltid lätt och hon har inte heller turen helt på sin sida, ändå har hon många goda sidor och bra kvaliteér. Hon vet mycket mer än hon tror, kan mycket mer än hon vet och är mycket starkare än hon vågar lita på. När livet är svårt så missar hon helt guldkornen och ljusglimtarna som vardagen ger men ändå lyckas hon stråla klart som en stjärna på natthimlen. Att flickan länge haft det svårt gör att hon inte lätt kan lita på andra och det gör det så svårt att se alla de vänner som finns där bara hon vågar sträcka ut en hand och be om hjälp. Därför säger jag till flickan, sträck ut en hand. Låt någon leda dig ut ur mörkret så att du kan öppna ögonen och på nytt se alla klara färger och underbara ljusglimtar som livet bjuder på. Resan må vara lång och besvärlig men jag lovar dig, det är värt det.

Du är så mycket starkare än du tror <3

IMPONERAD INSPIRERAD

Nu har vi precis fått träffa Anneli Alhanko. Hon var i vår skola och pratade med oss i en timme. Vilken ödmjuk, vänlig, energigivande, underbar, vacker person hon är! Jag blev jätteinspirerad. Hon har verkligen följt sina drömmar och fått jobba med det hon brinner för. Självklart har hon slitit hårt och vägen har varit både lång och svår stundtals men hon har lyckats. Det tycker jag är inspirerande. Och trots att hon lyckats så bra och blivit en stor stjärna inom baletten så är hon fortfarande en kvinna med båda fötterna på jorden och självdistans nog att inte bli en diva. Ni vet när man träffar en person som är sådär mysig att man mår bra bara av att vara med honom/henne. Någon som ger en energi och är positiv och vänlig. Sådan är Anneli Alhanko. Vilken underbar människa!


MÅNDAGSMYS

Dessa myser jag till en ruggig måndagskväll som denna. Slappna av, lyssna och njut!



 

 


TÄNKTE TATUERA MIG

Å vad det finns mycket man vill göra, just nu känns det dock som att mitt liv är så himla inriktat på kropp och utseende. Jag vill sätta in löshår, fixa naglar och tatuera mig. Dessutom tränar jag som en galning, i och för sig för att det är roligt men när man står fyra timmar om dagen och stirrar på sig själv i en spegel så är det svårt att inte försöka eller åtmistone vilja se bra ut. Jag kan inte påstå att jag mår dåligt över det (än?) men en utseendefixering kan väl aldrig vara bra? Det är så sorgligt att hela vårt samhälle är uppbyggt så att man måste vara snygg för att vara någon och då borde man väl inte vara med och spä på det hela. Men det är ju så svårt!

Hur som helst så vill jag väldigt gärna tatuera mig men jag har inte helt och fullt bestämt mig för exakt vad, exakt vart så det får vänta (dessutom kostar det pengar och jag = pank!) Men det hindrar ju inte mig från att drömma så jag googla runt lite och hittade de här mer eller mindre vackra tatueringarna:



Någon som vill dras med den här resten av sitt liv???



Hur cool är inte denna?




Den här tycker jag är jättefin. Vilken blir din favorit?

GRATTIS PÅ 18-ÅRS DAGEN SARA!

Idag fyller söta lilla Sara 18 år! Stort grattis till dig vännen. Hoppas dagen blir underbar. Vi ska nog komma på ett sätt att fira dig kungligt, för det är du värd. Pussar å kramar!


DAGENS SKÄMT

Johanna är dagens skämt hihi. Annars är den här dagen rätt seg. Sitter i skolan och har jordens längsta lunchrast utan mycket vettigt att hitta på. Innan dess var det arbetspass där jag skrev ungefär en halv sida så det var inte heller så givande. Halv två börjar dansen och det är ju alltid roligt. Imorgon ska vi få träffa Anneli Alhanko som är sveriges enda prima ballerina assoluta. Häftigt!




DET FINNS MÅNGA TUFFA

Det finns många tuffa människor därute och Marie du är helt klart en av dem :) Någon annan tuff är WALL-E! Inte för att han är en människa men ändå. Vilken feelgood film alltså. Felix fick igång datorn och WALL-E så nu kunde jag äntligen kolla på den efterlängtade filmen, därför är även Felix korad till tuffing :D Kärlek!

SÅ JÄVLA TUFF TJEJ

Här kommer en hyllning till en tjej som jag tycker är så himla cool. Hon har en heltuff stil och verkar vara en supermysig person, dessutom är hon grym på det hon gör. Jag pratar självklart om Agyness Deyn, en av världens idag hetaste supermodeller.



       



Jag är i alla fall inspirerad!

VÄLKOMMEN MATEO!



Jag välkomnar alltid nya läsare men idag välkomnar jag den coolaste hittills! Mateo!

KÄRLEK

Kärlek är något underbart som vi alla behöver för att överleva. Men är det inte konstigt att något som kan vara så lätt för vissa är så himla svårt för andra? Ibland blir man knäpp på den man älskar men vill ändå inte vara ifrån honom eller henne en sekund. När kärleken tar slut krossas ens hjärta men ändå fortsätter man sukta. Och sen är det det där med att finna "den rätta". För alla kanske det inte finns en rätta, kanske kommer man ha flera stora kärlekar i sitt liv. Men jag tror att man har funnit den rätta när man fortfarande vill stanna trots att allt är skit.


WALL-E

Skulle kolla på filmen WALL-E men min dator är så himla dålig att det bara hackar så det blev ingen film för mig :( Istället så har jag surfat runt och spanat in priser på hårförlängningar. Jag tycker att det skulle vara snyggt att ha långt hår men mitt egna växer ju så långsamt. Dessutom vore det coolt att prova på. På de flesta salonger tar de mellan 3000-8000 kronor för en förlängning men det har jag ju inte råd med. Men så hittade jag en tjej som gör förlängningar för 1500 kronor så det kan ju vara värt att kolla upp :)



Vill ha lika vackert hår som Rapunzel, då blir jag vacker som en ängel.

?

Skulle skrivit så mycket men så kraschade internetuppkopplingen igår kväll och alla ideér med den... Vad hände???

EN BLOGG OM EN ÄNGEL

Haha jag har fått storhetsvansinne :) Men kanske finns det någon därute som tycker att jag är en ängel? Änglar behöver ju inte vara goda så oavsett vad jag är så kan jag vara en ängel. Hihi!


DRÖMMER MIG BORT

Här ska jag och min underbara älskling spendera en vecka i sommar. Längtar redan!







Bilderna föreställer ön Ios som är en av de grekiska öarna. På kartan hittar ni Ios norr om Kreta. Man flyger till Santorini och åker båt därifrån till Ios. Vi åker den 25e Juli och kommer hem 1a Augusti. Idag har vi betalt första delbetalningen av två. Yay!


DÖD ÅT MIG

Så känns det i hela min kropp just nu. Som att om jag la mig i min säng och somnade så skulle jag aldrig vakna mer. Jag är helt slutkörd, har dansat fyra och en halv timme den här eftermiddagen/kvällen så nu finns det ingen energi kvar. Streeten var hur rolig som helst, Thomas har verkligen spicat upp sina lektioner ordentligt. Grymt!

Efter streetklassen var det balett. Jag var så trött att det inte var en överdrivet utvecklande lektion men eftersom att det var första klassen för terminen så gick vi mest igenom nya övningar = bra för min sega hjärna.


Mina inbjudningar borde ha kommit fram idag så nu väntar jag bara på svar :)

En dans på rosor

Å vad det var roligt! Att dansa är nåt utav det bästa jag vet. Att dansa för Katarina är en sån energikick. Jag kommer att somna med ett leende på läpparna ikväll. Det var så himla jobbigt men så sjukt roligt. Jag ska ta en extra klass för henne på fredag så det ser jag fram emot redan nu. Å det bästa av allt är att vår grupp inte slagits ihop med den andra gruppen! Yay! De är inte alls lika duktiga så det hade varit tråkigt, det blir så svårt när man är på så olika nivå i en grupp så det är jätteskönt att vi fick behålla vår grupp.

Nu ska jag duscha och sen är det läggdags. Sovmorgon imorgon men man måste ju ändå få sina timmar för att orka med. Har tre dansklasser imorgon så energi kommer helt klart att krävas. Godnatt!


"Döm inte efter det du tror utan efter vad du vet"

Godmorgon världen!

NU tror jag att det är dags, dags att väcka den björn som sover. Och finns det någon bättre dag att väcka bloggen till liv igen än idag? Idag är en historisk dag, Barack Obama har precis svurit presidenteden som USAs första svarta president. Det känns verkligen som ett steg i rätt riktning, alla är vi jämlikar på denna jord. Nu får vi bara hoppas att han kan nå upp till de skyhöga förväntningar som amerika och världen har byggt upp. May God be with him!


Nu ska jag gå till terminens första dansklass på sway!