Locking...

Jag blir så trött på lärare! Eftersom att jag var på begravning i fredags så kunde jag inte vara med på lektionerna i skolan där vi skulle fått ett häfte inför nationella provet i engelska nu på måndag. Därför skulle min lärare ge ett extra häfte till en tjej i min klass så att jag kunde få ett och allt skulle lösa sig ändå. Igår fick jag veta att hon inte fått något sådant häfte och när jag mailar min lärare och frågar så svarar hon att en annan lärare delat ut häftena. Den andra läraren visste dock inte att min kompis skulle tagit ett till mig och min kompis visste inte exakt vad det var för häfte jag skulle ha så nu har jag plötsligt inget häfte. Suck suck suck säger jag bara...

Det var nog bra att jag stretchade igår för mina muskler på baksidan av låren är stenhårda och alldeles ömma idag (haha vad gjorde jag igår egentligen???). Men med lite uppvärmning och stretch så ska det nog lösa sig :)

Som ni kanske vet har jag varit lite småskadad på senaste tiden (höfter och rygg) så jag har inte kunnat träna och stretcha ordentligt på rätt länge men igår så bestämde jag mig för att värma upp, köra lite styrkeövningar och stretcha lite försiktigt. Döm om min förvåning när jag nästan kommer ner i spagat på båda benen. Hur gick det här till undrade jag men är ganska nöjd ändå :)

Nu väntar jag på att mamma ska jobba klart för vi ska ut och gå i det fina vädret innan det är dags för mig att sticka till repetitionerna ikväll. Locking för hela slanten :D

Det här är locking och popping på hög nivå! I första delen så dansar nr. 1 och 3 popping och nr. 2 och 4 locking för den som inte vet skillnaden :)


Party party

Har precis kommit hem efter en rolig kväll på stan med tjejerna från högstadiet och några andra mysiga personligheter (den enda som saknades var min älskling). Det var studentskiva på Blue Moon Bar och den var hur lyckad som helst :) Roligt!

Nu när jag kommit hem har jag druckit en massa vatten (inte för att jag druckit utan för att vi dansade järnet) och stretchat. Det kanske låter knäppt men det var jätteskönt eftersom att vi dansade så mycket och jag vill inte bli helt stel till imorgon. Dessutom så hjälper det mig att slappna av så att ajg kan sova bättre :)

Imorgon är det lockingklass med Oscar's ladies (hehe) och sen bär det av till berga en snabbis där det är party. Sen ska jag hem och sova innan det är dags för show-premiär på fredag! Vi ska kicka ass då :D

På promenad genom livet

Jag har promenerat på Djursholm, där finns fina, stora villor. Det var sommarvarmt idag. Jag gillar värme, fast min hud gillar inte sol tyvärr. Jag får utslag och blir röd.

Imorgon ska det städas, besöka kiropraktorn och repeteras dans. Nu ska det sovas.

Lördagsnatt



Det är dags för mig att sova nu. Annars blir det lätt så att jag tänker för mycket.

Jag blev så jävla arg idag. Det är inte okej att behandla någon så. Och skyller någon på hans kultur så smäller jag till någon. Jag tror inte på att kulturer tillåter kränkning. För det var faktiskt det det var, kränkande. Jag ska prata med någon om det här för det får inte hända. Inte mig, inte någon.

Det positiva är att jag fått en vän till. Hon är en fin tjej. Jag är glad för det. Det är de viktigaste när dagen är slut. Vännerna.

Funderar över rubriken. Det känns som lördagsnatt men kanske är det söndagsnatt när det handlar om natten till en söndag?

Nu tror jag att jag hamnat där. Där jag tänker för mycket. Godnatt.

Begravning

Idag är en vacker dag. Solen skiner och det börjar grönska ute. Jag har varit på begravning. Den var fin och det kändes som ett fint avslut på en lång livstid. Det var kul att träffa Benita och Sebastian igen, det var ju så länge sen sist. Benita hade två barn, en son på 4 år och en dotter på 9 månader. Kanske kommer jag träffa dem fler gånger i sommar. De sa att de skulle hålla till på Ingarö lite mer nu och jag hoppas på att hinna vara där några helger och kanske en tid under sommaren och bara vara.

Ikväll väntar dansen och sen kommer Felix hit, kanske hittar vi på något eller så blir det House-kväll. Imorgon kväll är det jobb som gäller och på söndag ska Felix åka dit han ska göra lumpen. Själv ska jag repa inför showerna nästa vecka. Hela nästa vecka består av repetitioner inför premiären på fredag och veckan efter är det också repetitioner inför showerna den helgen. Det är mycket jobb men värt det eftersom att det är så kul.

Snart dags för mellanmål så jag orkar med dansen :)

Till Flisan

Jag tänker på dig<3

Kärlek och Vänner och tunnbröd

Helgen var underbart mysig. Jag och älsklingen har varit på bio, ätit god mat och bara myst som ett nykärt par <3

Överraskningen var en extern hårddisk till min dator och bio :) Me like! Hårddisken var dessutom fylld med House och Scrubs som är jordens bästa serier :) Tack!

Idag har jag varit i skolan och väl hemma igen gick jag och mamma på en lång-power-walk-promenad runt sjön. Det var så mysigt och vackert att gå där i solnedgången. Jag älskar våren!

Nu är jag trött och hungrig så jag ska kolla på Vänner och äta lite tunnbröd innan sängdags :)

Natti!

Vänner

<3

Jag älskar min pojkvän!  -Bara så ni vet :)

Ny Favorit



Här är en ny svensk favorit. Melissa Horn heter hon och hon har gjort jättefina låtar med mysiga texter. Stort plus är att hon finns på Spotify :)

Fredag

Sitter i skolan och ska skriva ett arbete om folkmordet i Rwanda. Vet ingenting om det än men jag antar att det inte kommer bli en trevlig historia. Lärorikt lär det dock bli.

Felix har lovat att överraska mig i helgen så nu är jag förväntansfull :)

Onsdag

Ingen dans idag. Kiropraktorn har förstört mig så jag har ont och det blir ingen dans ikväll. Dessutom var jag uppe så sent igår att jag behöver komma i säng tidigt ikväll.

Idag i skolan kollade vi på en film och så mitt i alltihopa så gick brandlarmet. Problemet var bara att ingen riktigt förstod att det var brandlarmet. Det lät inte särksilt högt och ingen visste hur brandlarmet lät. Verkar som vi har brandövningar alltför sällan haha. Hur som helst så var det nog ingen fara på taket för efter ungefär 10 minuter fick vi gå in igen. Kanske var det här en brandövning...

Vaken

Varför är jag fortfarande vaken??? Gå och lägg dig Linda! Jag har kollat på en massa Vänneravsnitt och fastnat framför datorn trots att det är hög tid att ligga i sängen och sova. Dags att vända tillbaks dygnsrytmen nu när lovet är slut liksom!

Natti!

Från skogskyrkogården


Här är en av alla bilder från i helgen. Som ni ser var det strålande solsken och klarblå himmel. Sånt vill jag ha mer av. Nu!

Prenumerera

Nu kan ni prenumerera på min blogg :) Om man som jag läser fler bloggar varje dag så är det jättepraktiskt att använda sig av bloglovin. Där kan man lista de bloggar man läser och så behöver man bara gå in på den sidan så står det vilka som har publicerat nya inlägg. Snabbt och smidigt :)

Om ni vill prenumerera på min blogg så klicka bara på den rosa ikonen här till höger så är det fixat i ett kick.


För min skull



Jag håller på och testar en grej så nu vill jag att alla ni som läser är jättesnälla och klickar på den här länken och blir medlemmar. Sen behöver ni inte göra något mer om ni inte vill. Det är helt gratis och plättlätt. Snälla snälla snälla!!!

Min nya design



Kolla vilken fin design jag har fått på min blogg! Tusen tack och en miljon kramar till Julia som har fixat och donat med det här ett bra tag nu. Love!

Vad tycker ni? Ris eller ros?

Kyrkogårdsbesök

Idag har jag varit med mamma och Roger på skogskyrkogården och njutit av det fina vädret. Det kanske låter lite skumt men skogskyrkogården är väldigt stor och har mycket skog och fin landskapsarkitektur, fina byggnader osv. Det var mycket folk där och jag hade med mig kameran och fotade en massa. Det blev över 200 bilder så jag hoppas att några blev bra i alla fall. Kul att hinna fota och mysigt med bra väder :)

Efter utflykten har jag jobbat några timmar. Det var lagom mycket att göra och jag fick göra det jag gillar bäst på jobbet så jag är nöjd med dagen.

Nu ska jag kolla igenom bilderna och sen är det dags för Vänner!

Glad påsk


Idag är det påskafton. I morse så fick jag leta reda på ett påskägg som var fyllt med gott påskgodis och jag ska strax äta en god påsklunch med familjen.

Senare ska jag tyvärr jobba men det borde väl bli ganska lugnt kan man tänka sig eftersom att det är påsk och de flesta äter väl hemma med sina familjer då.

Glad påsk allihopa!

Fest


Färdig!

Nu har jag skrivit klart min rapport. Halleluja! Nu ska jag låta den ligga och vila lite innan jag läser igenom den igen om en dag eller två för den sista touchen. Det är ju så svårt att vara bjektiv när man precis hållit på att skriva. Man bli så hemmablind på något sätt.

Nu ska jag äta lite lunch och sen ska jag ut och powerwalka med mamma :)

Plugga

Nu sitter jag framför datorn och ska ta tag i lite pluggande som jag har skjutit upp flera gånger om. Det ska skrivas en rapport som jag ska maila till mina lärare.

Senare ikväll blir det party party! Jag och Felix ska över till min bror och fira att han fyllt trettio för en månad sen. Jag har fått låna en jättefin svart klänning av Marie som jag ska ha på mig. Bilder kommer sen :)

Dags att sätta fart!

Vilka hjältar

Gay love

Hulken 1Hulken 2Hulken 3

Wolverine

Här är några bilder från gårdagens fest. Överst är det lite gay love mellan Obelix och Super Mario. I mitten har vi hulken 1,2 & 3 och nederst har vi en lagom nöjd Wolverine. Fler bilder kommer senare.

Nu ska jag åka och jobba och ikväll blir myskväll med film med älsklingen.

En härlig kväll

Stort tack till Stina som igår hade fixat och donat hur mycket som helst inför festen. Jag hade en jätterolig kväll och det hoppas jag att Stina hade också. Bilder kommer senare idag.

Nu måste jag städa för här ser ut som kaos. Jag har kommit fram till att det aldrig lönar sig att göra saker halvdant för det resulterar i att man måste göra om senare. Som nu när jag måste storstäda min garderob för att kunna städa mitt rum för att jag inte kunnat lägga in kläder i garderoben eftersom att den har varit kaos. Suck. You learn as long as you live.

Ljusare tider

Ännu en ljus dag idag. Även om solen inte riktigt vågar kolla fram genom molnen denna morgon så känns det att våren ligger i luften och att det inte är långt kvar till sommaren och varmare tider. Jag jublar!

Igår var det nationella prov i Svenska B, uppsatsskrivning fem timmar. Jobbigt jobbigt var det men jag tror att det gick bra.

Nu ska jag till skolan.

Vad som än händer

<3


Never knew I could feel like this
Like I've never seen the sky before
I want to vanish inside your kiss
Every day I love you more and more
Listen to my heart, can you hear it sings
Telling me to give you everything
Seasons may change, winter to spring
But I love you until the end of time


Come what may
Come what may
I will love you until my dying day


Suddenly the world seems such a perfect place
Suddenly it moves with such a perfect grace
Suddenly my life doesn't seem such a waste
It all revolves around you
And there's no mountain too high
No river too wide
Sing out this song I'll be there by your side
Storm clouds may gather
And stars may collide
But I love you until the end of time


Come what may
Come what may
I will love you until my dying day


Oh, come what may, come what may
I will love you, I will love you
Suddenly the world seems such a perfect place


Come what may
Come what may
I will love you until my dying day