Första dagen på resten av mitt liv

Nu ska här erkännas, Linda (jag) har gått och blivit lite tjock utan att ha märkt det. Jag skulle nyligen använda ett par jeans som jag inte använt på länge och att säga att de satt lite tajt skulle väl kunna beskrivas som årets underdrift. Alla dessa smygkilon antar jag har hoppat på mig när skolan och träningen med den slutade i juni. Därför har jag nu bestämt mig för att ta tag i detta och börja träna igen på egen hand.

Mina mål för sommaren är:

          1. Träna minst 4 ggr per vecka
          2. Inte äta glass/godis/bullar osv. samt dricka läsk mer än 1 ggr per vecka
          3. Gå ner 10 kg

Okej jag vet att 10 kg låter mycket men faktum kvarstår att jag faktiskt väger (okej här kommer det!) 80 kg!!! AH! Det är galet mycket, jag väger mer än massa av mina killpolare. Visst jag kan ju säga att jag är ganska lång, är stark och har kraftig benstomme men 80 kg är ändå mycket vikt. 70 kg är en mycket bättre vikt. Så mitt första mål är att gå ner till 70 kg och sen får vi ta det som det kommer.

För att klara av det här så har jag börjat mitt nya liv med att träna :) Jag och mamma åkte till nautilus och tränade en timma. Sen shoppade vi :)
Jag har utmanat mamma i vem som tränar flest minuter per vecka och så trodde jag att vi låg lika men när jag kom hem från jobbet så såg jag att hon hade varit ute och gått med stavar i 70 minuter. Attans!!! Jag måste göra något åt det imorgon...

Jag leder över Felix i alla fall. Han lanar :)

Över till roligare saker: SHOPPING!


Jag och mamsen knatade runt i centrum och så gick vi in på indiska. Indiska är en sån affär som jag sällan går in i för att spana på kläder, sanningen är den att jag nästan aldrig är inne på indiska. Men titta vilka snygga och somriga örhängen jag hittade där säg. Och de fanns i både blått och grönt också. Ett riktigt kap för bara ynka 30 kronor :)



Detta stentuffa linne fyndade jag faktiskt också på indiska tillsammans med ett par kalasknasiga haremsbyxor som var supersköna.



Sist och minst så sprang vi in på HM där jag köpte dessa två urgulliga plagg till mina sysslingbarn som jag hoppas på att få träffa i veckan.

Efter all träning och shopping så jäktade vi oss hem där jag slängde i mig lite mat innan det var dags för mig att dra till jobbet. Och som jag sliter där så borde jag nästan få räkna det också som träning och i såna fall så leder jag med åtminstonde 3 timmar över mamma. Så det så!

Love L


Lite fel från båda håll

Det glädjer mig när två personer kan komma fram till att båda haft lite fel så att man kan mötas i mitten där båda är ganska nöjda och tillfreds.


Se och le :)


Oh så fint det blev, men...

FöreEfter

Nu har jag städat och så här fint blev det :) Jag kan ärligt säga att det behövdes men nu känns det väldigt konstigt dock, inga prylar som ligger i vägen, en massa tomma ytor, ett tangentbord som ligger platt mot ett jämnt underlag.... Men jag kan nog vänja mig ;)

Idag fyller världens sötaste unge ett år! Maja heter hon och hon är min sysslingdotter, men jag kan inte vara med på kalaset för jag ska jobba :( Men jag kanske får träffa henne senare i veckan, så jag måste handla en present...

Jag blir så arg när folk inte litar på det jag säger. Jag ljuger inte, speciellt inte för de som jag bryr mig om, det är viktigt för mig med tillit, därför blir jag både arg och besviken när det visar sig att folk som jag bryr mig om inte litar på mitt ord utan hellre förlitar sig på andra, mindre tillförlitliga källor. Suck!

Nu ska jag snart åka och jobba, jag ska tydligen jobba ett tio-timmars pass idag så jag missar allt vad fotbollsfinal heter och det är ju trist. Men jag har ju vart sjuk hela veckan så det är väl bra med extra timmar antar jag.

Det där med mitt nya liv som jag pratade om förra söndagen, det tar fart imorgon istället. Jag har ju legat i feber hela veckan så det var svårt att träna :) Men imorgon så börjar utmaningen. Jag har utmanat mamma och älsklingen i antal tränade minuter per vecka så vi får se vem som vinner. Jag håller er uppdaterade :)

Nu måste jag gå! BYE

Frisk som en fisk



Nu äe jag inte sjuk längre, yay! Jag har legat däckad största delen av den här veckan men jag har också hunnit med att äta middag med trevliga vänner på Maggis veranda och flytta en massa kartonger och möbler till Birgittas nya lägenhet.

Middagskvällen var jättetrevlig och rolig, det var kul att träffa alla. Har inte gjort det på länge. Vi åt kyckling och god sallad och bröd. Och så drack jag en massa rabarbersaft som är så himmla god :)

Birgittas lägenhet är en jättefin trea, med lagom stora, ljusa rum och ett fräscht kök och badrum. Balkongen är stor, mycket större än vad jag hade trott, så där kan man sitta i solen och bara mysa i sommar.

Jag skulle ha åkt till Freyja också för hon fyllde år men jag hann inte så det var en sorglig historia. Men jag får väl träffa henne och tjejerna någon annan dag den här sommaren.

Jag fick ett mystiskt sms i morse av mamma som löd så här: "kom hem i tid innan jobbet, vi måste prata med dig".
Suck tänkte jag, trodde att jag skulle komma hem och få en massa skäll för någonting, men jag bestämmer mig för att åka hem i bra tid ändå så jag tar bussen hem. Men när jag kommer hem så är ingen hemma! Nu har jag varit hemma i en timme och det är fortfarande bara jag här...underligt.

Nu ska jag städa mitt skrivbord för det är kaos på det. Jag har två tangentbord framme och det ligger papper, pennor. lypsyl, tamponger, halstabletter, pengar, gem osv. i en enda salig röra här.

Vill tipsa om en bra hemsida om man är träningsintresserad över huvud taget. www.funbeat.se

Aj då!

Kort uppdatering:
Nån, typ gud eller så, måste hata mig. Första dagen på mitt så kallade nya liv ägnade jag åt att ligga däckad med 40 graders feber. Enda anledningen till att jag orkar skriva det här är för att jag knaprar alvedon. Nu ska jag sova...igen. Natti<3

svammlar och mumsar

Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Jag jobbade till stängning istället för till ett men det var inte så mycket folk på jobbet och jag stängde med andra Linda så det var bara trevligt.

Midsommarafton var helkul, det gick vilt till och jag blev helt klart full. Det var det vanliga gänget plus en tjej till som var helmysig, hon och jag var värsta radarparet :) Vi var ute på sandön och där fanns också några brats/wannabe brats som var...eh...trevliga? En snubbe var asdryg, en annan rätt trist och ganska bitter och en tredje kan egentligen bara beskrivas som "pappa betalar". Sen var det några till men de orkar jag inte skriva om. Hur som helst så var det en trevlig kväll.

Jag kom väl i "säng" (tält, sovsäck och liggunderlag är räknas inte som säng enligt mig) vid fem och vaknade vid sju. Detta var kanske inte helt optimalt när man skulle jobba dagen efter. Sjukt trött och med vätskebrist som få så lyckades jag i alla fall ta mig hem till älsklingen för att sova några timmar innan jobbet.

Jobbet vara ett helvete, jag var ju bakis men det värsta var nog att jag hade bränt mig ordentligt i ansiktet så det var sjukt varmt, jag trodde att jag skulle svimma.

Nu tror jag att jag snart kommer svimma av trötthet om jag inte går och lägger mig. Imorgon startar mitt nya liv förresten. Jag ska börja gå upp och träna innan jobbet. Jag går ju bara upp i vikt och kommer snart bli rund som en boll om det fortsätter såhär. Så jag tänkte låta bli att klaga och göra något åt saken istället. Rapport om hur det går kommer senare.



Den här bilden är tog jag när vi var på väg ut till sandön. Jag åkte i Markus båt tillsammans med de andra brudarna, medans killarna åkte "blå åskan" vilket egentligen bara är ett coolt namn på en kass båt. Helt plötsligt dör deras båt så vi vänder och åker tillbaks till dem. Då kommer från ingenstans sjöräddningen farande: "Hallå grabbar, hur går det här då?" Lite pinsamt tycker grabbarna men vi i den andra båten får oss ett gott skratt i alla fall.

Nu ska jag äntligen få sova i min egen säng efter en rolig men slitig midsommarhelg. Natti!

Packad å klar

Nu har jag packat ihop mina prylar inför midsommarfirandet. Det ser ut som en massa men det är det faktiskt inte, men jag har inte vågat provlyfta ännu haha
Jag har vågat överlåta mat- och dryckinförskaffandet till någon annan så vi får se om jag får svälta i helgen eller inte men det ska väl gå bra hoppas jag.

Nu ska jag strax packa in i bilen och åka och jobba, måste komma ihåg att tanka också!

Glad midsommar alla!


Check this out!

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.showvids&friendID=23370229

Kolla in detta om ni vill se en cool dansstil

Godmorgon

Dagen före midsommar och jag ska jobba. Idag kommer vi ha så mycket att göra att det är läskigt. Jag fattar dock inte varför alla ska käka på donken bara för att de ska till landet, men det är ju bra för oss så jag ska inte klaga antar jag.

Det finns saker som jag skulle vilja skriva om livet men jag vet inte hur jag ska uttrycka mig eftersom att ämnet ärså svårt, det är alltid så när det handlar om de stora sakerna som kärlek, sorg ilska osv. Jag får nog fundera lite till så att jag inte skriver något dumt.

Jag måste bara berätta om sjukaste drömmen jag drömde inatt. Jag drömde att jag var gravid och födde tvillingar och att min kompis ville adoptera en av dem eftersom att jag ändå fått två. Detta hade hon pratat om med flera av mina kompisar men inte sagt något om till mig och när jag sa att jag inte ville det så blev hon och alla mina kompisar jättearga på mig. Det var helskumt.

Nu måste jag fixa mig innan jobbet. Bye!

Usch

Usch och fy! Jag känner mig så himmla sunkig, jag bara jobbar och sover så jag hinner inte med att träna över huvud taget, det kommer att vara en riktigt tjock Linda som kommer tillbaks till skolan efter den här sommaren...

Jag kom inte in i någon spec.dansgrupp men jag ska förhoppningsvis dansa en massa på Sway ändå.

Jag fick mina betyg från frysen igår, bara MVG! Jippi :) Vilken pluggis jag är ;)



Jag har inga planer för i sommar, känns lite jobbigt. Vi skulle ju ha tågluffat men det blir nog inte av tyvärr...kanske ska vi segla.
Jag har iaf planer för midsommar :) yay! Jag ska båta :) med några kompisar. Fast jag jobbar dan innan och efter så det blir inte en massa supa, bara lite :)

nu är klockan snart tre på natten och alla vettiga människor sover så jag ska nog göra detsamma.