Livet leker...

...men just nu vill jag bara lägga mig ner och dö. Har sprungit min första 7 kilometers-runda för i år och i den här hettan med vätskebrist och slarv med maten så var det riktigt tungt. Jag kom i alla fall under 50 minuter vilket jag är helt nöjd med, med tanke på omständigheterna.

Igår jobbade jag ett 12,5 timmars pass på Cedergrenska Tornet. Det var roligt! Kom hem vid halv fem-tiden och då var det marsch in i duschen för man blir så jäkla svettig av att springa upp och ner i de där trapporna i tolv timmar. Dessutom lagrar teglet värme så det är minst 30 grader varmt överallt och på festen var de över 90 personer så ni kan bara tänka er hur varmt det var!

Ikväll är det fest! jag ska hem till min bror och hans sambo för att fira hennes födelsedag som var i måndags. Det ska bli jätteroligt :) Först ska vi grilla på gården om vädret tillåter och sen blir det party hela natten i lägenheten. Jag ska dessutom inviga en klänning som jag kom över till ett bra pris på MQ's rea häromveckan. Den är gul och somrig och fin, kanske får ni se en bild om ni har tur imorgon :D

Nu blir det dusch och lunch för min del.


Kommentarer
Postat av: Anonym

vi verkade inte ha tur :(

2009-08-17 @ 17:37:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback